Yritys

Olemme kipsivalutöihin erikoistunut tamperelainen perheyritys. Teemme kipsivalupumppauksia Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, tarvittaessa kauempanakin. Tampere-Helsinki-Espoo-Vantaa-Pori-Jyväskylä; tässä muutamia kaupunkeja joissa olemme kipsilattioita tehneet. Työmme laadukas jälki ja hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Kouluttautuminen ja työmenetelmien  ja -tapojen jatkuva kehittäminen varmistaa sen että olemme ajantasalla siinä mitä teemme! Kuulumme myös tilaajavastuulain mukaiseen Luotettava Kumppani -ohjelmaan eli huolehdimme että viranomaisvelvoitteet, verot ja vakuutukset ovat kunnossa.

Lattiavaluja, -tasoituksia ja pinnoituksia olemme tehneet toistakymmentä vuotta ja vuodesta 2009 lähtien olemme erikoistuneet kipsivalulattioiden pumppauksiin.

JoKa-Remonttien asiakkaana voit olla varma että kipsivalulattiasi on kunnolla tehty ja vastaa sille asetettuja vaatimuksia. Merkkinä yrityksemme ammattitaidosta on lukuisten tyytyväisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden lisäksi Knauf:n myöntämä todistus pätevyydestä kipsivalulattioiden tekoon.

Tarjoamme palveluitamme niin yksityisille kuin yrityksillekkin, omakotitaloista kerrostaloihin ja halleihin. Tekemämme työ on yksityisasiakkaiden saneerauskohteissa kotitalousvähennyskelpoista työtä.

Lisää kipsivaluinfoa saat kipsiluuristamme, yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse!

Kipsiluuri 040 822 0822
info@kipsivalu.fi

Pyydä tarjous »

Kipsivalut ammattitaidolla valtuutetulta pumpparilta!

JoKa-Remontit Oy
Silmukatu 2, 33340 Tampere
www.joka-remontit.com

Y-tunnus: 2359142-1


 

Kari Mannela
Puh. 040-822 0822/ 040-589 3000

 


 
 

Lisätietoa

Yhteistyössä