Kipsivalublogi

07.04.2014

Yleistä kipsivalusta

Olemme perheyritys Pirkanmaalta, Tampereen vierestä Kangasalta. Toimme kuitenkin laajalla alueella, olemme tehneet paljon pumpattavia kipsilattioita Tampereen lähialueiden lisäksi esim. Helsinki-Vantaa-Espoo –akselilla, Jyväskylässä, Porvoossa ja Porissa. Kannattaakin aina kysyä tarjousta vaikka kohde olisi pidemmälläkin!

Knauf:n kipsimassa valmistetaan Ikaalisissa josta se toimitetaan ennen pumppausta rekalla työmaalle. Onkin tärkeää että työmaalla on tarpeeksi tilaa kipsisäkeille ja että iso rekka pääsee mahdollisimman lähelle kohdetta. Varsinkin kelirikkoaikaan tien on siis kestettävä rekan paino ja talviaikaan on huolehdittava hiekoituksista. Säkit voidaan lastata säilytyksen ajaksi päällekkäin eli omakotityömaallakin säkit menevät suhteellisen pieneen tilaan. Tilaajan on tärkeää muistaa suojata säkit kosteudelta eli esim. vesisateelta pressujen/muovien avulla.

Kerrostalotyömailla kipsisäkit toimitetaan työmaille yleensä mahdollisimman lähellä valupäivää rajallisten säilytystilojen vuoksi. Asiakkaan kannattaa informoida muita asukkaita valupäivästä koska myös kuorma-auto vaatii oman tilansa toimiakseen. Kuorma-automme onkin päästävä mahdollisimman lähelle säkkejä. Mikäli valu on korkeammalla kuin 6. kerroksessa, tarvitsemme siitä tiedon etukäteen jotta osaamme varata oikeat työvälineet ja tarpeeksi valuletkua mukaan. Myös työturvallisuuteen liittyvät seikat joudumme ottamaan ajoissa huomioon korkeiden kohteiden osalta.

Perheyrityksenä ja asiakaspalvelu sekä työmme laatu ovat meille tärkeitä asioita. Haluamme panostaa myös työntekijöidemme hyvinvointiin ja turvallisuuteen, siksi esim. työturvallisuuskortit on oltava voimassa kaikilla valutyömailla työskentelevillä työntekijöillämme. Ensiapukoulutus ja ensiapuvälineet ovat myös tärkeä osa työturvallisuutta ja niihin olemme kiinnittäneet erityistä huomiota. Asianmukaiset, yhdenmukaiset työvaatteet ovat paitsi turvallisuuskysymys myös tärkeä osa yrityksemme imagoa. Työvaatteet kertovat ulkopuolisille millä asioilla liikutaan, mikä yritys on kyseessä ja näkyvällä paikalla on myös henkilökortti veronumeroineen. Haluammekin viestittää kaiken tekemämme työn olevan paitsi tuotevalmistajien ohjeistuksien myös viranomaisten säätämien ohjeiden mukaista.

On kyseessä sitten iso tai pieni asiakas, haluamme olla luottamuksen arvoisia alusta alkaen siihen hetkeen asti kun työ on tehty valmiiksi. Selkeiden tarjousten tekeminen, aikataulujen pitävyys, oikeat kerrosvahvuudet ja kunnolla tehty työ on meille itsestäänselvyys!

Takaisin blogin pääsivulle »

Avainsanat

Pohjatyöt Arvonlisäverotus Verotus Kotitalousvähennys Kipsivalu Kipsipumppaus Kipsivalutarjous Kipsilattia Kuivuminen Hiominen

Arkisto

FATAL QUERY:SELECT DISTINCT MONTH(A.start_time) AS month, YEAR(A.start_time) AS year, count(A.cgblog_id) AS count FROM cms_module_cgblog A WHERE A.status = 'published' GROUP BY YEAR(A.start_time), MONTH(A.start_time) ORDER BY A.start_time DESC
Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kipsival_www.A.start_time' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by